Awalnya doktr kata gugur tapi repeat scan baru nampak🥹

just nk share pengalaman. Dari 12week scan kantung kosong tp makin membesar. Selalu keluar darah sampai 2minggu sbb period x teratur . Darah keluar bkn sikit sampai berketul ketul . Dktr kata sy gugur . Repeat scan 14week baru nmpk janin . Repeat scan dari bawah 16week bru nmpk baby 😭 . Tp dktr kata bru 10 minggu 🥹 . Pandai dia menyorok duduk dkt tepi . Rasa bersyukur sgt ada rezeki 🥲 .

1 Balas

kalau period tak teratur , follow je anggaran usia janin 10w tu ya 🤗 jangan ikut dari tarikh last kita period. make sure inform pada doktor atau nurse awal² kalau tak teratur 🤗