Minyak Baby Amway..

Just nk share kt mommy2.. Sebelum ni, guna minyak telon yg lain, pastu sepupu rekomen suruh guna minyak ni.. Dia ckp bagus.. Ank dia x pernah kembung perut.. Dan bila sy dh guna.. Wahh.. Mmg bagus minyak ni.. Sebelum ni baby sy sembelit.. Sampai menangis2 nk berak.. Sy sapu2 secara mbulat kt perut, urut i love u..,sapu kt betis, urut tapak kaki dan buat senaman kayuh basikal.. Skrg syukur, x sembelit lg + kentut kuat n byk kali 😂😂.. Botol ke 2 dah ni..

Minyak Baby Amway..
21 Balas

Dulu sy hanya pengguna.. sekarang saya dah menjual.. sapa berminat boleh wasap sy.. hhttp://www.wasap.my/0182527385

3y ago

boleh bg no telefon atau wasap saya www.wasap.my/0182527385