Minyak Baby Amway..

Just nk share kt mommy2.. Sebelum ni, guna minyak telon yg lain, pastu sepupu rekomen suruh guna minyak ni.. Dia ckp bagus.. Ank dia x pernah kembung perut.. Dan bila sy dh guna.. Wahh.. Mmg bagus minyak ni.. Sebelum ni baby sy sembelit.. Sampai menangis2 nk berak.. Sy sapu2 secara mbulat kt perut, urut i love u..,sapu kt betis, urut tapak kaki dan buat senaman kayuh basikal.. Skrg syukur, x sembelit lg + kentut kuat n byk kali 😂😂.. Botol ke 2 dah ni..

Minyak Baby Amway..
21 Balas

yang nak dapatkan boleh wasap saya yer http://www.wasap.my/60143695703/babyoil

Btul tu... Sy pkai yg ni... Ank sy asik kentut jer😂 #TAPSupermoms

minyak nie smpai umur brpe boleh guna ye n nk dapatkan kt mna ye ??

3y ago

brpe hrga sis ?

waaa ye ke.. penh tgk tp x pnh try lg.. #27Nov20  #TAPSuperMoms

4y ago

jika nk try boleh wasap saya.saya ada. http://www.wasap.my/60143695703/babyoil

Pernah guna for my baby... Mmg elok

4y ago

Boleh wasap 0134641316

Kat mana Ada Jual minyak ni

3y ago

Saya dah bl kat shoppe 23

Saya pun guna minyak ni..

kat pasar raya ade ke

4y ago

ank sy yg sulung n no 2 pun guna mnyk ni.. mmg bagus n tahan lama juga... baby pn tdo lena pas sapu ni... blh bli kt agent amway....

mana beli

4y ago

boleh wasap sy sis www.wasap.my/0182527385

👍