Bersalin di HKL ibu dan anak baru

Just nk kongsi Kwn sy br bersalin di HKL baru2 ni, Dia ckp byk kurg lg..nk masuk 1class, tp tetap xdpt...byk prosedur dia ckp..masuk 3class Sy ckp kt dia sblm2 ni pun sy brsalin mmg gitu...wad sentiasa penuh..ikot nasib kalau nak dptkn 1class. Sbb mungkin sblm ni dia brsalin di hsptl swasta..so mungkin dia trkejut dgn situasi jika brsalin di hsptl kerajaan. So sape2 yg latest kt sini ade yg brsalin kt hkl yg baru ni...share la kt kami..

1 Balas

Me🤚saya Ari tu bersalin bulan lepas.amik 2nd class.nasib xcrowded Masa tu. Tapi dftr Kat pac,memang tunggu lama la.tunggu bed kosong. Sbb ramai yg dri luar KL pegi serah diri kt Sana. hos tu masih byk lagi yg belom lengkap sepenuh Nye.