CATAT PERGERAKAN BABY DI BUKU PINK

Hi,nk kn kepastian.mommies semua tanda gerakan baby d buku pink bila ada tendangan kuat shj or kalau pergerakan seperti baby pusing pn mommies record jgk?n sy perasan bila pregnancy dh masuk 8 bln,baby kurang menendang,hny pergerakan pusing or dia gerak2 je yg byk..maybe sbb ruang dh sempit kot..kn?mohon bantuan.

7 Balas

Asal ada pergerakan tu kira ya lah tu. Tak kesah dia berpusing ke menendang ke. Tapi kalau dah cukup 10 pun make sure pantau jugak pergerakan setiap jam. Make sure dia gerak aktif jugak

sama la. dh 30weeks ni, dia byk pusing je. doc ckp, pusing pun 1 pergerakan

catit je mcm dalam buku tue. dan banyak bercakap ngan baby inn shaa allh

Sy Kira je yg pnting bby buat pgerakan.. sy trus catit 😌

Tiap 30 min d kira 1 pergerakan baby.

bila boleh catit pergerakkan bby?

Ruang dh sempit