wad kanak2 ..

Nk cerita sikitlah ,hrp blh jd panduan jg buat ibu² atau ayah² yg tgh jaga anak sakit dlm wad .. anak Saya masuk wad pd 12.12 jam 6ptg .. lps tu jam 11.30 mlm kami di pindahkan ke wad lain .. kt snilah yg menjadi satu gangguanlah pd Saya ..jam 12mlm sepatutnya keadaan wad dh sunyi tp yg terjadi sebaliknya ,Ada sorg mommy ni tgh tdo tp anaknya yg umur 4thn tgh layan YouTube ,cerita apa pn tk Tau lah ..tp sgt bising .. esk siangnya pn perkara yg sama jgk dia buat .. sgt² mengganggu .. buat pengetahuan semua bdk yg umo 4thn ni mngidap darah tinggi ,Dan kencing berbuih .. Mcmana darah dia nk turun klo dia blh mngadap hndpon dr mlm sampai ke subuh... Ptgnya plk masuk lg sorg bdk pesakit Asma ,mak dia tk friendly Saya tk kisah ,nampak mcm org terpelajar ,sambil jaga anak sambil mngadap laptop .. tp part yg buat sakit hati ,bila dia buka YouTube mcm wad tu bilik dia yg punya ..?.. Bg Saya tk sepatutnya lah ibu² ni buat mcm tu ,anak Korg nk tgk YouTube atau nk main game dr mlm sampai ke pg esoknya pn Saya tk kisah .. yg menjadi gangguan ialah bunyi bising dr hndpon tu .. Tlglah ibu² pantau anak masing² .. dlm wad jgnlah samakan mcm di rmh sendiri .. Dlm wad org nk rehat ,bkn nk dgr bunyi anak korg melayan YouTube atau game?

7 Balas

Nurse xtgur ke

4y ago

Maknanya nurse mmg dah mls nk tegur la tu... Mak dia jenis muka tembok la tu. .xtau malu