hai mmy semua

Nie positive ke sbp skrng xthu angin ke atau pn Ada isi pert rasa xslsa lps tu loya tpi xmnth pingng blkng bila ddk nk bgn sakit

hai mmy semua
10 Balas

Positif alhamdulillah mcm sy juga mse mula2.. lepastu cek doktor terus scann dh 6 week alhamdulillah.. kalau rse ragu2 try esok ke doktor cek atau urine sekali lagi dkt klinik tu.. insyaallah ☺️

Pasitif sis tapi masih awal lgi pigi klinik scan ada sudh tu mcm saya bgitu jua tpi alhamdulillah pigi klinik ada tapi msih awal..😊😘

InshaAllah semoga ada rezeki sis & suami. Aaaamiinnn. 🤗💙

in sha Allah ade rezeki sis

Maaf tanya ni upt ke opk?

5y ago

Hehhe agaknya puan sorang tu confuse takpelah semoga dia baik² kita doa je

Xblh tdr rsa mcm sendawa ada

5y ago

mcm sya rsa skrg..tp cek upt negatif pla😬

InshaAllah positive.

Tq semua

Positif

+ve