38weeks 2days

Nie apa ya byk yg ckp mucus nie x bau dn x gatal#klw sda keluar mcm nie berapa hri /minggu lge beranak ya sy skg 38weeks 2days

38weeks 2days
13 Balas

Same lah sis, sya pon tgh hdap bnda alah ni skrg...lgi2 bile brjln mkin byk klua, xtau la ap bnda ni sblum ni tk ade pon tetibe brape hri ni dok klua bnda ni byk plak tu bukn sikt...tpi skrg sya bru 37 week genap, tnda nk brsalin ke tu?

4y ago

Takpe tak lama dah tuu

Bole tak gambar2 mcm ni di hide tekan NSFW for sensitive photo like this . Skrang saya tngah mngndung 7week fasa mual tak sedap bdan semua .nmpk gmbar ni serius nak muntah .

4y ago

Jgn tengok x srh pun dn tiada kena megena sama kau

Itulah kegunaan butang NSFW untk sensitive photo . Thats why asianparent buat butang tu sebab tahu tak semua orang bole tngok gmbr2 mcm tu .. Harap awak faham .

4y ago

Mmg selalu saya akan tekan 'dont show this to me' tapi saya komen dgn hrapan lepas ni awak tekan la tu ..bukn dpt jawapan tanak mengalah mcm awak ni .. Selagi awak tak rasa sndiri mgkn awak takkan faham sokay laa .. Sllunye saya bole je than . Skrang sejak mngndung mmg xbole nmpk gmbr2 mcm tu rasa mual sangat ..

sma lha sya pn sma ada mcm ne tpi xtau apa benda nya tu..ada kha tu tnda2 dha nak dekat bersalin sbb sya skg 39wk3dy

Saye jadi mcm ni mase 37w3d.. Selamat melahirkn 38w2d.. Xlame dh tu sis.. Moge selamat sihat semua nye🤗

4y ago

Amin2 tq sis nie menunggu tanda2 ja lge seterus nya nie

sy keluar gini.. lepas 3 hari rasa contraction.. harini dh bersalin dh ..dlm masa seminggu la jugak

4y ago

Tq info sis

saya pn.. tp sy punya jernih ..mcm putih telur😅 esok genap 39weeks..huhu..tgh tggu tanda2 lain ..

4y ago

Sma sis menunggu ja nie tanda seterus nya

Maybe La kot hint2.. Ok la dah ada hint2.. Sy 39w3d ni.. Lngsng xda apa2 sign nk bersalin lg 😅

4y ago

Nie keluar pun gara2 naik turun tangga nie sis

Saya masa 38weeks keluar air.. Terus pegi hospital bukaan 2cm...

4y ago

Biar btl nie sis bap bawa perut pun mcm berat jgk nie

G pitl lah ye tkt tngh mlm t skit truk sush lak dh nk berslin tu

4y ago

Blm ada tanda lge selain nie sis cuma sakit2 ja