38weeks 2days

Nie apa ya byk yg ckp mucus nie x bau dn x gatal#klw sda keluar mcm nie berapa hri /minggu lge beranak ya sy skg 38weeks 2days

38weeks 2days
13 Balas

Itulah kegunaan butang NSFW untk sensitive photo . Thats why asianparent buat butang tu sebab tahu tak semua orang bole tngok gmbr2 mcm tu .. Harap awak faham .

4y ago

Mmg selalu saya akan tekan 'dont show this to me' tapi saya komen dgn hrapan lepas ni awak tekan la tu ..bukn dpt jawapan tanak mengalah mcm awak ni .. Selagi awak tak rasa sndiri mgkn awak takkan faham sokay laa .. Sllunye saya bole je than . Skrang sejak mngndung mmg xbole nmpk gmbr2 mcm tu rasa mual sangat ..