Induce

nice 3kali induce 😭😭😭 doakan sy dpermudahkan urusan untuk melahirkan anak dalam kandungan nii 🤲🤲 doakan sy semoga dipermudahkan pembukaan jalan untuk melahirkan.

15 Balas

semoga ibu dgn anak dipermudahkan urusan aaminn, semoga sis kuat untuk anak ye sy pun xlama lagi ni 7/12/20 due tadi gy klinik doc ckp baby kepala besar masa scan 36w so doc refel surat gy HKL untuk 0&G jumaat ni 13/11/20 doakan anak sy sihat je risau sbb gula pun makin tggi bt bsp makn sikit pun sama je xthu kenape hmmm cuma timing mkn je lari .

4y ago

Kwn sy pun kpala baby besar. Alhamdulillah sihat. Smoga sihat n selamat ibu dan baby ya. 🤲🏻

Saya pun akan alami yang sama.. Subuh akan diinduce. Ya Allah takutnya😬😟 Semoga urusan saya pun dipermudahkan dan laluan cepat buka🤲🏻 Sy doakan yang sama untuk semua💕

4y ago

Allah seram nye dgr.. sy doa kn smua kakak2 or adik2 sy dlm nie yg mne kna induce di permudh kn.. doa yg baik2 ye..

Aamiin 🤲.. Sis nnti bleh la share pngalaman brsalin ye.. Sy first bby nk thu jgak mcm mnaa sis brsalin 👉👈skit tu mcm mnaa smuaaa ye

Allah seram nye dgr.. sy doa kn smua kakak2 or adik2 sy dlm nie yg mne kna induce di permudh kn.. doa yg baik2 ye..

aamin² moga d permudah kan untuk ibu² yg hendak bersalin dan d percepatkan bukaan ..

Allahu.. moga di permudh kn.. 3x induce x de rsa sakit lgi ke sis..,?skrh dh bpe mnggu.??

4y ago

induce ke2 contraction 7jam tapi jalan still buka 2cm thats y doc induce ubat ke😭 skrg alhamdulillah baby dah 3bulan.

aamiin.. semoga dipercepatkan bukaan n dipermudahkan bersalin🤲🤲

semoga dipermudahkan, sy sekli je induce pg, mlm da beranak

Allah.. saya pun tgh induce. baru skali masuk ubat.

2y ago

sya pun kena induce sis .. admit wad sblum due date .. sbb sya ada gdm .. risau pula debar² pun ada.. takut pun ada..

semoga dipermudahkan segala urusan awk aamiin