Alhamdulillah selamat bersalin 37 minggu 3 hari

Tarikh masa bersalin 17/7/2024 Niat datang ke hospital nak daftar bersalin kat hospital swasta ni sekali doktor check bukaan dah 4cm tapi tkda rasa sakit apa² ataupun tnda² nk brsalin smpai nurse dah pecah kn air ke ketuban jalan dah 6cm tapi xda rsa skt 1 kali push Alhamdulillah bby dah lahir 28/6/2024 jam 3.45 ptg 3.2kg syukur Alhamdulillah ya Allah... Smua ank2 sy bersalin smua nya dipermudahkan smga mumy2 yg tgh tnggu nk bersalin tu sy doa kn korg pun mcm sy dipermudahkan kan aminnn

5 Balas

Alhamdulillah. Saya due next week tapi masih macam takde tanda apa lagi 😪 cuma sekarang rasa macam contraction tapi tak sure tu contraction atau false contraction sebab tak kerap.

wahhh bestnya sis , sngt mudah bersalin , klw mcm tu xda la rasa surrender mau bersalin balik 😁😁😁

Anak sulung ka sis? Bestnya dengar mudah sangat takda sakit banyak pon

share tips sis, thank you!! due 26/7 nanti

Bestnya sis. Ada tips ke sis? 🤭