Maaf gmbar kurang selesa

Ni spotting cklat ke drh ye? #ingintahu

Maaf gmbar kurang selesa
5 Balas

During pregnancy, Kalau awak ada bleeding @ spotting darah, terus ke hospital secepat yg mungkin untuk pemeriksaan selanjutnya. Bleeding @ spotting secara berterusan ataupun dlm kuantiti yg banyak adalah tak normal. So untuk mengelakkan perkara yg tak diingini & risiko kpd baby, terus jumpa doktor ok ✌🏻

Terus refer emergency. Any spotting or bleeding is not a good sign, it will consider threatened miscarriage.

Tlg pergi clinic dan check.. Tu darah

pergi hospital sis ..

nsfw please