Gerakkan Bayi 17w5d?

Ni masuk kandungan ke-4. Sekarang dah 17w5d. Badan saya kurus kecik je. Tapi tak rasa gerakkan baby lagi. Normal ke? atau kena tunggu lagi 18w-20w? Saya risau sebenarnya sebab ada pengalaman miscarriage sebelum ni.

4 Balas

normal sis sebab setiap kandungan tak sama. akan ada awal, akan ada yg lambat rasa pergerakan. kalau sis risau dengan kandungan boleh pergi check growth scan

Saya 18w rasa nampak benjol tu bila baby gerak. Skrg 19w tiap masa plak rasa. Badan saya pun kurus keding kecik. Masa bukak buku pink berat 30.2kg je.

Saya pon masa 17w tk rasa apa2 lagi.. risau jugak masatu 21w baru rasa pergerakan dia mcm berombakk..

2mo ago

Kandungan pertama sy first mom

20w ke atas