Tak rasa gerakkan baby

Salam.. saya nak tanya . Kandungan berapa week sllu dapat rasa tendangan bby ataw gerakkan bby ... saya dah 21w .. tapi tak rasa ape2 ... normal ke? Ni ank first sya ..risau jgk2 . Shre2 la yg ade pgalaman ... #mommybuntu

3 Balas

sy 21w tu baru dpt rasa baby tendang manja2 . masuk 24w activ sgt smpai geli haty mommy dy . Alhamdulillah skrg 27w n still counting . 🥰 baby first

ikut saiz mummy ..ckup 28 weeks dh boleh rasa tendangan kuat...sbb nurse pun akan suruh kira dh ckup 28 weeks keatas...

Mcm sy start 16w ke ats dh rse bby tendang2 lmbut..