keputihan

Ni keputihan taw..normal tak ? Sebab dia melelh warna putih pekat.. Bila pgg jadi mcm ni.. Xde keluar darah apa pun..cma keputihan byk.. Usia kndungan 13mggu

keputihan
21 Balas

Sy pun keluar macam tu.. normal kot sbb tanya nurse dia kata asalkan tak bau tak gatal n color tak berubah.. banyak jugak keluar sampai rasa la dia keluar lagi-lagi bila banyak berjalan..

4y ago

Yes.. Btol tu.. Time tido ok je..dh bgun tu dah mcm period rsa kluar nye.. Law normal alhamdullilah