keputihan

Ni keputihan taw..normal tak ? Sebab dia melelh warna putih pekat.. Bila pgg jadi mcm ni.. Xde keluar darah apa pun..cma keputihan byk.. Usia kndungan 13mggu

keputihan
21 Balas

Normal kot. Masa saya preggy haritu pun mcm tu. Lepas bersalin x dee dh mcm tu. Asalkn x dee bau

normal sis, sebab hormones pregnancy it's normal to have more discharge. each pregnancy lain.

Normal sis..pastikan lps kencing, cuci bersih2 n lap kering sis.....jg pemakanan gak sis...

Normal kena rajin tukar seluar dalam tp kalau gatal better g klinik takut effect kandungan .

4y ago

Xde gatal sis.. Cma kluar tu byk.. Huhu

Macam sy memang selalu keluar keputihan macam tu. Ada makan manis2 ke ?

4y ago

Kurangkan yg manis2. Tu salah satu punca keputihan. Banyakkan minum air masak ye.

Sye pon mcm tu..bile cuci2 pakai pad.skrg jarang2 ade

4y ago

Kalau x pakai spende nnti kite x tau ade keluar atau x..sbb mase sye mule2 tau sye pregy, dlam mase 4bulan x pakai spender..😂😂jd bile jd gatal teros pakai spender n kite boleh tau apebyg keluar...

Saya haritu doktor buat vaginal swab dan detect GBS..

3y ago

Hi nak tanya.. sakit tak msa dorg buat tu 🥴

sakit x masuk mulut itik tu sis

normal

sme lah sis..