Spotting sewaktu 6 minggu

Hai smua, sya nak tanya normal ke de kluar warna coklat waktu pregnant 6w.. Sya first time pregnant .. Bila bkk tiktok katanya de yg normal de yg kata x normal.. Buka google kata normal.. Boleh bantu sya? Warna coklat tu mcm last period

4 Balas

Spotting / keluar warna coklat selalunya tdk normal sis. Kena datang klinik jumpa doktor. Cek kandungan. Based on pengalaman sendiri.

3mo ago

t.ksih ye

sy pun mcm tu smlm...pergi kk dr ckp normal tapi kalau semakin byk bleh refer hospital...

normal sy 6w jumpa dr dia kata normal penempelan sbb baru lagi .

hi, better sis cek ke doctor ya.