kenapa tak rasa alahan langsung ya ?

ni first time saya pregnant . saya dah 4weeks tapi takrasa alahan langsung . sebelum ni rasa je . normal ke ?

28 Balas

4minggu tu awal lg.. biasanya mmg xda pa dulu..naik minggu nt xtau la mcm mna pulak.. moga xda la awk dpt alahan..

Baru lagi. Alahan biasa bermula 7-8w. Tp bgus takde alahan. Kalau ada, takut tak terlayan jeee

ya Allah bg la alahan sy kat dia.risau baby tak dpt nutrisi. 😭😭😭 sengsara

Sy sebelum ni mcm sis. Tp bila dh 2nd trimester alahan dtg. Semoga dipermudhkn sis.

Normal je puan . Saya masa tahu pregnant time tu dh 5 bulan , baru ada alahan 🤭

jgn suke dulu sis. alahan datang 8 minggu keatas smpai 20 minggu heheheehehehehe

saya 12 week baru start alahan. and sampai skrg dkt 25 week.

normal sis, Sy dlu pregnant pun tak ada alahan