Buku pink

Hi. Ni first pregnancy saya. Now dah 6 weeks. Nak tanya, weeks berapa boleh buka buku pink ya? Saya da buka di klinik swasta. Tapi nak buka juga di klinik kk. Kalau klinik kk weeks berapa ya boleh buka?

17 Balas

Call kk yg berdekatan, dan inform nk bukak buku. Nanti nurse akan call balik utk bagi tarikh amik buku. Skrg mcm tu, xde walk in mcm kt private. Sye call masa tau pregnant 9 mggu, kk call balik mggu ke 12.. awal tu resah jgk menunggu tkot dia terlepas nama kita, rupanya dah g kk bru tw ramai org mengandung time2 skrg.. 😂 mmg berderet appointment sehari