Buka buku pink

Hai mommies, nak tanya kita kena buka buku pink berapa weeks ya.. anak sblm ni da 6 tahun.. lupa dah.. ☺️#ingintahu

11 Balas

saya bukak buku pink bulan jan lepas at 11 weeks, ni pun saya call dulu buat appointment dekat kk masa baby 4 weeks. nurse yang kasi date ni, better puan call dulu any nearest kk then tanya procedurenya macam mana.

Call kk berdekatan dengan awak dulu sis.. nanti diorang akan set kan appointment untuk awak.. Kalau boleh buka buku pink sebelum 12weeks.. Apa pun taniah sis🥰

tengok atas kk sis..ada stgh kk 6w ada stgh kk 10w, 12w bru bukak.. better sis col atau g tnya dkt kk tmpt sis

sy nurse sini bg trikh buka 7w. ikot tmpat masing² kot

sebelum 12week . kalau lebih kena bising 🤭

saya punya 13 week baru buat buku pink..

Sy buat buku pink kandungan 9weeks..

Sy buat buku pink 8w .

sy dulu 10w br buka...

sy dulu 6w dah buka

3y ago

Jgn g klinik lg..daftar online dulu..nt dia bg trikh bru g klinik.. sekarg dh tk Macam dulu.. sb sy tnya nurse npe tk leh buat buku awl dia ckp lau Ada keguguran awl tk perlu nk tutup buku..mcm tu la nurse ckp