EVERYTIME NK MASUK NEW WEEK BABY MACAM NI !

ni esok saya baru nk masuk 32w. dia mcm ni everytime nk masuk minggu baru, baby mesti akan slow kick / kurang gerak. EVERYTIME YE. daripada 29week dia mcm ni. tp sehari dua je. bila dh masuk hari ke 3 ke 4 dia active. ada 1 masa tu pegi klinik sbb kurang kick. last2 dia cuma tidur. walaupun dh byk kali jd tapi masih merisaukan 😮‍💨

10 Balas

sama sis!!! ingt sy sorg. dlm 7 hari. akan ada 2hari gerak halus. yang lain aktif kemain. sy sampai konfius to gerak still ckup even slow kick

Sama saya jugak! Nak masuk minggu baru dia senyap jee. usik camne pun senyap jugak sampai saya risau. Pergi scan klinik okay je. Geram kadang 😅

Tu normal syg. Sbb bby kita makin membesar. Dia jadi susah nak gerak dalam perut kita. Jangan risau okay.

Betul2x kadang keliru kan hope dipermudahkan semuanya lah now 33weeks semoga segalanya mudah,allhumma amin..

Sama mcm saya sis. Kalau 1 hari dia slow esuk nya dia akan aktif balik. Risau di buat nya

anak oiii awat laaa buat ibu macamniii 😭 risau tau

mg smuanya baik2 shj dan dpmudah segalanya amiin

sama .esk 32w . geng2 due 15/11

sama...saya pun besok masuk 32w

sama sis..😂