BIJI MERAH

Hi. Ni biji sebab apa ya? Dah jadi 4 5 hari. Adakah sebab ruam panas, alergik atau sebab lain? #ingintahu #pleasehelp #firstbaby

BIJI MERAH
6 Balas

bby berapa bulan sis? kdg ruam panas, boleh sapu bedak sejuk jek.. tpi klu bby dh mkn, kena cek blik pemaknan dia la.. klu brlarutan sampai smggu, sebaiknya pergi klinik jek klu anak x selesaa...sian bby..

3y ago

Terima kasih sis

herbal from shaklee . bgus untuk bby http://Wasap.my/+601117194775/nakbelishaklee

ada letak apa2 x dekat perut baby?.klu ada stop.baby x sesuai dgn bahan dlm tu.

ruam .tu sikit tu...klau teruk & lama barulah allergik or eczema

awaak ade mukin kebawakan baby

maybe ruam panas...