2month

ngandung kali ni yg ke 2...muntah tu xd la sgt mual jew lebih.... lpstu selalu sakit kepala bhgian belkang.... aduh... xtaw knp.. nak makan pnadol xley awal2 nie.... apa harus aku buat.. skit sgt2??

1 Balas

Mommy cuba try minum air jus delima. Beli pati delima mcm dekat kedai2 makanan sunah atau kedai arab. Mybe boleh lega kn rasa mual n sakit kepala. Saya dulu amalkan minum 1 gelas sebelum tidur tp xletak gula. Mcm masam2 manis je rasanya.

5y ago

Aah kalau saya menjadi.mual saya sampai nk turun dri katil pun xboleh. Tu yg try jus delima, alhamdulillah makin lama saya kurang rasa mual2. 😊