Air Gula

Next week doc suru minum air gula. Any tips utk new Mom mcm sy. Please mummies?

2 Balas

Jaga mkn n minom time skrg ni. Puasa mlm sebelum esok nk minom gula tu air msk boleh mnom ckit2 bg lps dhga. So far air gula tu sdp je. Xde pon menakutkan mcm org kata. Cuma terlebih mnis je mcm kita buat air pstu terlebih gula cmtu je. Dtg awal jgn lewat smpai 8.30am nt nurse bsg. Kalo dtg lewat lps jam tu biasa akn sruh next appointment kira hari tu cncel tuk mnom gula

5y ago

Tq awk..inshaAllah. tula. Dgr org ckp. Mcm mnkotkan je air gula tu. Hmm. Hrp2 la sy xd mslah nk telan nnti.

sama, tada tips just time minum tu orang salu kata tutup hidung terus teguk sekali jangan seteguk dua teguk nanti rasa na temuntah balik 😂

5y ago

Tq awk.. hehe bika muntah .. kena minum balik kan.