scan

Next scan sy 20minggu iaitu next week.. rasanya boleh nmpak x gender klau kndungan bru 20minggu.. #bbyfirst ? Sja nak tahu jee.. excited lak.. ? Sbb skarang dh boleh rasa indahnya bby gerak2 ? #maafayatterabur

6 Balas

Saya pun x sbr nk scan baby 😍😍n nk rasa tandangan baby kt dlm ne blm rasa apa2 lagi now 16 weeks 🤩

5y ago

😍😍😍 Ahah selalu ckp2 dengan baby kot ada gerakan Tpi x rasa coz kecil lagi..

Dh blh mommy sy dh 20w n hr ni sy ada appointment doktor scan dia bgtau ada nmpk bird la...😊😊

5y ago

Hihi.. sy x ksah boy ka girl sbb first kan tapi x tahu lah.. mcm excited mau tahu.. 🤭bby jan20 jga nie laa kan x jauh kita pnya week.. smoga dipermudah sis.. tq info

Boleh nmpk sdh tue sis..sy scan msa 20 weeks..dktor trus bgitau jntina hehe..

5y ago

Wah.. bestnya.. 😁

Sy dlu scan 16w dh nmpak...yg ni xtw la

5y ago

Btul2 itu pon slah 1 sebab excited nk thu jntina bby.. snang nk bli brg😂

Ada yg nmpk..tgok kddukn baby mcm mna..

5y ago

Hihi.. klau nampak tu bonus laa kan.. klau x nmpak kiranya bby nk surprise kot.. 😅

Yes.. 18 weeks pon bole sdah