Pampers newborn

Assalamualaikum ibu²♥️..boleh tolong suggest x pampers newborn jenama apa yg sesuai🙂..nk start kemas dh bag hospital😃.. terima kasih kpd yg sudi jawab😉

8 Balas

Chlorine free diaper Applecrumby Offspring BeSuper - murah Bebimora - BMF products & murah Yg lain2 setakat yg sy pernah cuba utk anak Aiwibi Hoppi Huggies Merries Mamypoko Semua diatas ni ok. Now stick dgn aiwibi, Hoppi & BeSuper je.

terima kasih ibu² yg suggest ♥️..sy first mom jdi x tahu nk bli pampers yg mana yg mungkin ok utk baby..

Lain baby lain kesesuaian dia. Saya suka cari yg chlorine free - apple crumby/bebimora

boleh cuba mana mana pek kecik sesuai dengan budget dan keadaan baby

Huggies or applycrumby dear

4mo ago

ok sis..nti sy cari jenama tu..thank you♥️

Petpet, applecrumby

molfix ok x

Huggies