Is it normal to feel pain during night time?

Hi! A new mummy here. Nak tanya pendapat, setiap malam memang saya akan rasa sakit di bahagian perut mcm period pain. Alhamdulilah, muntah makin kurang. Tapi memang normal ya setiap malam rasa sakit? Mak saya risau, kalau makin teruk/masih sakit, better check doc. Anyone pernah alami situasi yg sama?

1 Balas

brp weeks pregnant nya?cek la..abdominal pain without bleeding during early pregnancy normal. kena check jgk tkut kencing kotor ke ape ke. kalau risau rujuk le doktor

4y ago

Aah memang betul kencing kotor sampai admitted dekat hospital 3 malam 4 Hari. Alhamdulilah now dah okay. Dah masuk trimester 2, week 18 here 😊 Thank you!