mommy to be

Nervous counting days..due 9/09/2019 ..siapa yg bulan 9 juga ye? ?

38 Balas

Saya induce 29/9..sbb GDM.. Bdeborrr Smoga dapat lahirkan anak secara normal. Ptg td smbut bfday anak sulung lahir 9/9/10 yg ke-9

5y ago

Gdm x blh lebih due, kkau smp due x ada trun tanda mmg kena induce mcm sy. 40week x ada tanda kena serah diri

Sy pun 9 hb 9 ni... belum bersalin lg. Sis dah bersalin ke? Smg d permudahkan semuanya

Sy 24/9 .. sy doakan, smoga kita semua dpermudahkn smasa bersalin nnt . Aminn

Saya 19/9 nie.. Excited nk jumpa si kecik dlm perut nie hehehe😁

🙋‍♀️So excited, tp tulh bby lom nk kuor.. Due date 18/9😁

Sy 30/9.. Very excited n nervous 🤗 smg sama2 dipermudahkan aamiin

Semoga dipermudahkan, keluar smooth macam air terjun je hehe

Sy 27/9.... sis take care, semoga dipermudahkan bersalin

Tahniah, semoga dipermudahkan... Saya bulan Jan tahun depan...

5y ago

Sama. 19/01/2020. Awk due brp hb?

Semoga dipermudahkn segala nya sis.. Bykn brdoa ya sis