dah delay 6hari period

negative ke

dah delay 6hari period
9 Balas

saya dulu lmbt nak test ujian kncing..dapat tanda rasa sakit di bahagian ari-ari..basuh pinggan,saya selalu basuh pinggan dekat lantai duduk atas kerusi kecik..bila setiap saya nak bangun akan terasa nyucuk² sakit kuat di bahagian ari-ari..bila saya suruh suami pergi farmasi beli test prangnancy..dah test alhamdulillah saya prangnancy,positif test prangnancy,saya..rasa mcm tak percaya saya g klinik mintak test ujian kncing..tngok dalam kertas rupa nya btul positif baharu saya g KK bawa surat yng saya g buat ujian dkt Klink tu tunjuk yng saya prangnancy..lpas tu trus buka buku pink.

2y ago

masatu sis lewat period brpa hari?

negetif..sis..kalau positif dua Line merah situ klur..tu satu Line negetif..apa-apa pon saya doa kan sis cepat positif (prangnancy)aminn🥰🤲

2y ago

aamiin

msih awl kot, cuba cek lps sbulan x dtg period ke ? kdg2 hormon xokay, tu yg kdg lmbt period, better cek lps sebulan x period ke

Guna urine pertama lepas bangun tidur, atau tahan pee 4jam selepas makan/minum. Kena guna urine yg pekat betul2..

mcm Samar je tu bila sy zoom..nti cba chek lgi smnggu dua..insyaa ALLAH Ada rzki nti..amiinn🤲😉

Kalau macam ni positif ke ye....tumpang tnya

2y ago

in shaa Allah semoga ada rezeki sis.. sy pun mula2 samar mcm tu lepas 5minit.

Hi puan dah repeat upt ke

2y ago

dah repeat negative tdi pagi

kalau 1 line -ve

negatif