Negara jiran yang mana anda pernah pergi bercuti sebelum ni?
Voice your Opinion
Vietnam
Filipina
Indonesia
Singapore
Lain-lain (sila nyatakan)

2604 respon

119 Balas

sblm kawen penah ke bandung indonesia da kawen ke hat yai vietnm sabah . .alahaii rinduu nyaa nk jjln. .🙃. . #TAPsupermoms

Xpernah Pergi bercuti luar negara. Saya pernah bercuti dlm Malaysia. Saya holiday dilangkawi kedah

Dalam malaysia pun tak habis jelajah lagi. Conclusion, negara jiran pun tak pernah pergi. 😂

All of above except for filipina belum sempat pergi lagi 😅 #TAPactiveusers #TAPsupermoms

Thailand je tu pun sebab asal kelantan.. So takde la jauh sgt nk pi thai🤣

tidak pernah bercuti ke negara jiran..hanya bercuti didalam negara sahaja..

belum pernah lagi pergi bercuti ke negara lain setakat ni..

Vietnam, indonesia, singapore, korea selatan, beijing

Dalam negeri je.. banyak juga tmpt2 yg menarik

Australia,Paris,Jepun,New Zealand dan Perancis