Am i pregnant?

Need help..saya missed period 9 hari.. sensitive to smell, bau je apa2 masakan trus ?.. kaki sakit..perut cramp.. sakit kepala..letih.. no vomitting.. i check when i missed period hr ke-4. But it's negative.. this is weird..

8 Balas

Ada baiknya check 2 minggu lewat period. Tp kalau sis nk check sgt. Check time baru bgn pagi tu. Tu air kencing yg terbaik utk check pgnt. Good luck ya sis. 🥰🥰🥰

cek dua mggu slpas lmbt dtg haid..sy dlu smggu lewat haid masih negativ..dkt 2mggu cek dh positif..

Try chck upt ms bgun awl pg...mcm sy dlu chck sblm solat subuh..bgun je trus chck

Biasanya check upt lambat sikit. Try lagi 2 minggu. And check upt after bangun tidur

4y ago

Welcome

Check slps 14hari lewat haid.. ☺️

Sy doakan smoga sis pregnant 😊 Amin..

4y ago

Tq..Amiin

Try cek upt again sis😊

Cuba cek upt lagi