Adakah anda memerlukan tidur sebentar (nap) sewaktu hamil pada waktu tengah hari?
Voice your Opinion
Ya, (komen jam berapa anda selalu nap)
Tidak

3046 respon

142 Balas

10am-12pm kalau tak sy jadi sesak nafas dan letih yang melampau, tak tau knp ni pengalaman pertama jadi ibu, risau jgk kdg🙁

tengok keadaan kadang² terlama kadang² x smpai ½jam. #16Dec2020 #IbuRA #TAPSuperMoms #TAPSuperMomsDec

sebenarnya ya, tapi sebab kerja saya tak ada rehat jadi tak dapat tidur 😂😭

tengah hari setengah jam jak,, utk hilang kn ngantuk, penat dan mengah..

Pukul 9 pagi tidur 1 jam, lepas tu pukul 2 petang tidur 1 jam 😅

selepas zohor minimun tidur dari pukul 2 hingga ptg... 😂

Waktu tghari sllu hilangkan rasa mengah je dlm stgh jam

tak tentu jam brp asal ngantuk n ada peluang tido jek.

Selalu dlm 30 minit je. Bg hilang rasa mual nk muntah

2jam/lebih sbb wktu mlm xdpat tidur #TAPactiveusers