Untuk ibu yang mempunyai anak perempuan, nama pertama anak anda apa?
Voice your Opinion
Siti
Nur
Nurul
Fatin
Lain-lain (Kongsikan!)

3122 respon

182 Balas

Nur Ahad maksud nama anak saya Cahaya yang Satu ❤💖💞💓 surah Al-Ikhlas nama anak bukan hari Ahad Sunday tau ok

Nur izzah syazana tp Allah bg pinjam 45hari sj..klu Ada sekarang umurnya 14thn dah..sekarang 3 boy

Belum lg d kurniakan zuriat perempuan. InshaAllah 2 tahun lgi. 🤗 #TAPSupermoms #TAPactiveusers

nme ibu starting nurul. makak ktga2 ank prempuan starting pon NURUL. 😆😅..maaf babh 😜

Lulu mecca (permata mekah) InsyaAllah nama tu untuk bby first sy nnt.. Lusa sy kena serah diri.

Nur Iman Inara 😍😍😍😍😍❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Nur rabiatul adawiyah(wanita baik dalam syurga)aamiin ya rabbal alamin

belum ada rezki ada anak perempuan. tp kalau ada nk letak nama maryam

Anak sy bermula huruf A dan simple je. Asyafia bt mohd faiz😊

baru dpt baby gurl 3hb aritu..suami bg nama puteri qaisara :)