36weeks due 26/4

naktanyaa klau rasa mcm segugut tu smpai ke betis rasa lenggoh , bila nklena xboleh klau duduk macam sujud takpaaa . adakah itu contraction ? sapa pernah rasaa . duk rasaa lani cuma xkuat dia mai st st jaa rasaa tu takpa kaa takut jugakk . due 26/4 tapi dlu anak first kena induce anak kedua ni taktahu la tanda macamnaa . sbb anak sulong bersalin 38minggu .

2 Balas

tu braxton hicks sis, skjp ii je dtg... klau contraction btul dia lagi skit dripda yg skng sis rasa.. due awk 26hb sy plk due 27hb 😅 sy dri 29 minggu lgi dh start rasa sakit sengugut tu , risau sbb before this ank saya yg sulong dgn no 2 tu bersalin pramatang... skng ank no 3 dh 36 minggu, x tahu bersalin cmne rupa kli ni

sy nak bagi baby turun cepat sy buat squad ibu mengandung dan guna bola besar henjut perlahan..mmg menjadi..buat pagi mlm tu dah pecah ketuban kepala baby dah di bawah 😁