Due hampir tiba

Lagi berapa hari je lagi ..tanda belum adaa .. due 16/4 .. nebess rasaa ..

12 Balas

X apa sis,just enjoy the moment.. sy sblm nk dkt bersalin pn langsung xda tanda pn, perut pn masih tinggi. Hari yg sy nk bersalin (bersalin msa 38w), mucus plug, kluar darah semua berlaku hari yg sama 😂 sdgkn ada scan sblm tu kepala baby masih tinggi juga lg, blm masuk panggul pn. Bila baby dh ready nk kluar dia akan kluar. Dont worry

5mo ago

harap begitulah .. moga dprmudahkan sgala urusan bersalin sy ..

kerapkan brsama suami sis.. in shaa Allah, tanda akn turun. sy lebih due dh 2 hari, alhamdulillah pgi ni trun darah and air ktuban. selewatnye esk bersalin doc ckp, smada normal or czer.

sama duedate belum bersalin lagi tiada tanda2, perut mengeras je tu pun time duduk, asto rasa sengal2 dekat bahagian pelvis, esok duedate dan kena g kk cekup tuk jumpa dr

5mo ago

yup saya da g kk cekup esok jumpa dr tuk scan dan dpt tarikh bru dan hari2 kena g klinik nk cek jantung baby

due date tu expected je. jangan stress sangat nak ikut. baby akan keluar bila dia nak keluar.

5mo ago

In shaa Allah ..harap sebelum due laa dia kluar ..

Sama due.. Sy baru semalam delivered .. Insyaallah awak pon sama nnt.. Semoga dipermudahkan urusan

5mo ago

Alhamdulillah.. Aamiin Allahumma Aamiin.. mudahan begitula

Ada sakit2 miss v tak sis.. adoii sy baru 35 weeks tp rasa sakit miss v nak berjalan pun susah..

5mo ago

xsakit .. skrg tgh layan pinggang seram sejuk mcm senggugut tu ,tpi xkuat la , plus layan perut mngeras xtetap .. harap bersalin laa hari ni ..

harini 15hb . any update sis ? u dah bersalin ke belummm

5mo ago

belum lagi ..tapi pagi ni rasa mcm sakit pinggang..mcm senggugut ,tpi xkuat , harap pagi ni bersalin la ..

mg dpmudahkan segalanya Allahuma aamiin

5mo ago

Aamiin Allahumma Aamiin .. hrp bby kluar sblum due .

sama tarikh due.. tanda belum ada jga

5mo ago

betul tu sis.. samalah sya.. 😅.. tinggal brpa hari je lgi ni.. adoi 😅

sis da bersalin katu?