Pampers baby

Hi nakntk request kn pampers yg lembut n harga x marhain sgt blh x😂know my bby pakai Huggies yg warna hijau cairtu,n ayh dy kata mahai😅jd nk mntk request pampers yg lembut n berbaloi blh x sbb nk jimat kn sikit kat situ..sbb Sy x kje n husband jenkje Sian plk dy🥲

4 Balas

saya suggest pakai petpet. tak kisah yg gold or day n night punya. berbaloii. day n night murah sikit berbanding gold.

sye pakai petpet gold. helok lembut. x bocor. dri mlm x tukar pon x bocor.

pakai dyper wee wee

drypers