PAMPERS BABY

Hai mummies,baby i dah nk masuk 3m n dia pakai pampers yg jenis pants tu..boleh ke x ye?sbb mak saudara sy tegur..jgn pakaikan pampers jenis pants sbb baby kecik lagi..🥺🥺rasa bersalah kat baby🥺🥺sy first mom nak minta pendapat mummies kt sini..#bantujawab #firstmom

PAMPERS BABY
4 Balas

kenapa tk bole pakai . baby sya pakai jenis . kdg give up jgk time nk pakaikan smpai rase nk tukar jenis pants je snng . tpi drypers saiz s tkder yg pants . tnggu baby pakai saiz M je nk pakaikn pampers yg jenis pants

3d ago

btul sis..pakai yg jenis pants ni senang..cuma tulah bila mak sedara nmpak ditegurnya kita..

Knapa x boleh pakai? Dia ada alasan yg kukuh x? Sbenanrnya boleh je mne2 yg memudahkan kt dan selesa pada baby kt. Bkn bergantung pada mulut sdara awak tu

3d ago

sy pun xtau🥺dia just cakap baby kecik lagi🥺🥺

tak ada masalah pun.. baby saya baru 2m20d pun bagi pakai pants punya.

blh Tau knp xleh pakai

3d ago

dia x ckp pun sis..dia just ckp baby kecik lagi..sy pun diam je..