perancang keluarga yg berkesan

Nak tye Sy baru je 1 bulan bersalin secara czer .sy meracang second baby selepas 2 atau 3 tahun .so Sy tgh buntu perancang keluarga yang mane berkesan ,iud, implan, atau suntikan .maaf ayat terabur sekit .

7 Balas

Sy amik suntik punyee.. anak sulung dgn no.2 beza setahun 2bulan.. Suntik tu ganggu period..skli period 3mnggu🤦sy igt ni last sy amik suntik tu..klu pil pulak sy ni jnis mmg xkonsisten.. plan sndiri je lah lps ni hee

4y ago

Thank you .