nak tye. 60hari lepas berpantang kalau kua darah kire darah haid kan? tp kua sikit2 then skg kua mcm lendir coklat..itu kire haid jugak ke?

1 Balas

Lpas 60 hri klau suci smggu ad drah balik tu haid. Klau berterusan . Lepas 60 hari ad lg. Tu darah istihadah..

5y ago

tulah dh lepas 60hari darah nifas habis.. lepas 60hari tu darah haid dtg tp sikit.. lepastu lelama dy kua lendir coklat.. itu darah istihadah ye? so kne btl2 xd ke lendir coklat tu bru mandi wajib?