Strechtmark Gatal2

Nak ty ada tips x hilangkan strechtmark.. Bahagian perut jadi gatal2 la.. Huhuhu.. Dah masuk 28week dah.. Keputihan byk ada kesan x dgn baby??

1 Balas

Beli calamine. Kt frmasi. Sapu. Biasa tu gtal sbb kulit mkin tgang. Sy bila tahu mgndung stiap mlm sapu losen. Jd dkat2 due bru rsa gtal2. Lpas brslin xd strechmark. Kputihan tu kna gtau nurse time check up. Sbb tkut kuman gbs. Bhya pda baby..

4y ago

Krim ka lotion sis??... Owhhh ok2 baikkk... Tula kna gtaw nurse la eak.. Tq sis for info