38weeks 4days Kepala baby ade atas

Nak tnyk nie klu mcm tu serious sgt ke 20th masuk hospital 21st operation 😢 betul² takut sangat x tau nak buat ape tolong pray for me saya nak bersalin normal 😟🙇‍♀️

1 Balas

if 38w kepala bby masih diatas, high chance utk czer. takde apa pun awk..sy lg prefer mcmni...tenang, tak stress...cuma lps bsalin tu klu rasa sakit cpt2 minta ubt dkt misi. sbb pnglmn ank 1st walaupun position bby kt bwh, tp bby tetap xnk keluar walaupun dh 3x induce, ketuban dh kering 12 jam. contraction gap 1-2 minit bukaan 5cm saja. sudahnya naik ot emergency czer.