Dah nak hujung trimester..

Nak tnye.. Skrg sye dah 37minggu.. Saya selalu tinggal sorg2 kat rumah sbb suami kerja.. Ad risiko x klau tinggal sorg2 ? Selalu nye air ketuban x kan pecah terus kann ??

5 Balas

saya 38 minggu.... saya tinggal dengan mertua.. tp hari² kena tinggal sebab mereka semua pergi kerja masing².... suami kerja,,,, pak mertua kerjaya,,adik ipar kerja,,, mak mertua kerja,,, adik ipar bongsu sekolah,,... JD yang tinggal kat rumah saya dan anak saya yg umur 2 tahun.... huhu

12mo ago

yeke.. harap urusan kita dipermudahkan segalanya..