Baby Warded

Nak tnye sesape mommy berpengalaman baby warded sejurus after delivered. ? Sy deliver pagi 19/2/2020 tgharitu baby kne suru warded sbb nafas laju. Nak minta kata2 semangat sebab baby 1st huhuhu . Sy dh discharged tapi baby still pasang oxygen kat ward ??

2 Balas

Ibu kne kuat k..bru baby kuat sama..💪doctor dan nurse bpgalaman tuk jga anak sis kt wad...jgn stress2..byk2 doa..mudahan bby cpt sembuh.. Anak sy pon pnh lahir2 masuk wad 3 hari..