gugur 8week

nak tnye... saya baru lpas ggur kandungan 8week...kluar janin sndri... memang hsptl xd bgi kte obt ape2 ke utk di mkn lpas kuar dari ward...

2 Balas

If gugur sendiri takde sis. Dr biasanya akan check if dah clear, dah betul2 habis kantung/ ketulan dlm rahim so mmg takde apa2 ubat. Cuma you kena start makan makanan healthy dan avoid sex 2-3months utk make sure rahim betul2 sihat baru cuba balik utk pregnant. Take care sis 😘 insyaAllah ada rezeki yg lebih baik utk awak

12mo ago

tq awak...

kalau gugur sendiri mmg takde ubat. cuma nanti bila dah suci, pergi scan lagi sekali utk pastikan rahim betul2 clear

12mo ago

mcm Sy, Dr takde bagi apa2 ubat.