PERANCANG.....

Nak tnye sape yg pnh mkn perancang ni .....?mmg akn gngu period ke sbb sye seminggu dh lwt period....bole tahu dkt kerajaan perancng ape yg bgus....?#firstbaby #firstmom #ingintahu

PERANCANG.....
7 Balas

oralcon ni ada 21 biji. kalo klinik sy kita nasihatkan untuk mula mkan pd hari period ke 5. bila habis 21 biji akan rehat 7 hari. dalam masa rehat 7 hari tu spatut nya awak akan period. kalo xperiod kena bgtau nurse yg menjaga awak.. kalo dh smngu lewat period cuba test upt dulu.