PERANCANG.....

Nak tnye sape yg pnh mkn perancang ni .....?mmg akn gngu period ke sbb sye seminggu dh lwt period....bole tahu dkt kerajaan perancng ape yg bgus....?#firstbaby #firstmom #ingintahu

PERANCANG.....
7 Balas

sy xthu la nurse/doc lain mcm mana, explain btl2 ke x dkt awk, tp nurse sy haritu sblm dia bg, dia tanya tarikh period sy, n dia akn adjust ikut tarikh period tu. seeloknya tanya jela doc/nurse in charge klu xpasti...

2y ago

nurse sye nurse baru hari tu dia ckp dgn sye dia pon xtau sgt ....plik kn xpi benar ...sbb hari tu dia tnye nurse lain ckp dgn sye...??