demam 1 trimester..

Nak tnye normal ke klau demam batuk selsema awl2 pregnant.. Sye dh 5 mgu preg start demam drp awl pregnant aritu mggu ke 3.. Batuk selsema xhilang lg.. Pakage hidung tersumbat.. Org kata xelok amek ubat sebarangan time preg pegy klini dokter bg ubat takot nk mk.. Ade tips x utk hilang kn batuk selsema nie.. ?

1 Balas

Kalau dh g klinik n doktor dh bg ubat, sila mkn.. nk dgr ckp doktor ke org lain? Dgn cuaca skrg nie lg, bhya utk ibu mengandung..

5y ago

Doktor taw x sis prgnnt masa dia bg ubt tu? Kalau dia dh thu, so xde mslh la utk mkn sbb doc akn bg ubt yg slmt utk bby.. kalau doc x thu, sila ke klinik lg.. knp nk risau ckp² org? Yg sakit tu kita.. kalau dubiar melarat lg teruk.. bykkn minum air suam utk tekak tu.m