Gerakan baby (26 weeks)

Hi nak tnye normal ke baby active mcm pagi then hilang lama jgk . Pastu active balik dlm petang/malam .(dlm tengah2 tu de gerakan pun mcm slow je ) . Dia tido ke? Huhu risau plak. Sy 26 weeks skrg.

1 Balas

Sy 26 weeks 2 day bby Siang gerak sgt slow ,tpi Malam active kdg Siang Tu risau sgt dok usik2 perut tekan2 bru dia gerak2 .adakah Siang dia byk tdo😂risau jgk kdg tpi cek kelinik Alhamdulillah tak de APA..🙈🤲