Cucuk hepatitis dos 2

Nak tanya anak saya sekarang dah 1 bulan 19 hari. Saya baru perasan dekat buku dia ada cucuk hepatitis dos 2. Tapi masa saya checkup anak dekat kk haritu dia takde cucuk pun. Bila sebenarnya cucuk vaksin dos 2 ni ye? Anak saya dah terlambat cucuk ke?

Cucuk hepatitis dos 2
8 Balas

Tu senarai imunisasi yang lama. Sekarang kkm dah update. Memang mostly kita dapat buku baby yang ada list imunisasi lama. Nurse tempat saya bagitahu putrajaya je rasanya yang dah dapat updated buku baby dengan list imunisasi baru. Boleh refer gambar ni untuk list yang latest. 1 bulan memang takde cucuk

Yg stu bulan tuu dh xde awk..sy dlu pom tnya nurse dy kata nnti 2bulan bru cucuk..yg stu bulan dh xde..skrang bby sy dh 8bulan lebih🥰

Sekarang x de dah cucuk untuk 1 bulan. Hepatitis dos 2 tu akan dicucuk bila baby umur 2 bulan.

11mo ago

Ohh yeke? Patutlah. Okay sis terima kasihh

Macam sy nurse tampal yg baru, sekarang 1bulan tak cucuk dah.. 2bulan baru cucuk

sebulan mmg takde cucuk pape. nanti checkup dua bulan baru ada start cucuk.

dkt bhgian temujanji misi xde tulis?

11mo ago

Takde tulis apa2. Cuma tulis next date appt je

2 bulan baru dia cucok.

2 bulan sis. ☺️