Cucuk 3 bulan

Hi, mummy, Cucuk baby 3 buln, Dbuku tlis dos 2, cammna ya maksud dos 2. Ke 2 jenis ubat Sekli cucuk hri yg sma tu, Tu hri cucuk 2 bulan kan dos 1, Caj pembayaran rm210. Sebb sya bukan warganegara. Takut nnti sbb dos 2 , caj pembayaran.pulak Rm420. Sebb dbuku tulis dos 2. Sya tak faham.boleh tolong jawab, mummy. Terima kasih.

1 Balas

mcm vaksin covid tuh sis, ada first dos, ada second dos. so baby pun mcm tuh. kira nanti rasanya bayaran still rm210 la.

5mo ago

terima kasih.